Forum APRS Polska

APRS => FOA-PACK => Wątek zaczęty przez: sq8aqx w Luty 28, 2011, 09:53:02 LOC

Tytuł: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: sq8aqx w Luty 28, 2011, 09:53:02 LOC
Foa Pack potrzebny wsad do procesora.
Znalazłem u siebie niedokończoną płytkę Fao Packa, ale nigdzie nie mogę znaleźć wsadu do procesora. Myślę ja dokończyć na wakacyjne wyjazdy  ;D.
Proszę o przesłanie na rr323@tlen.pl
 
Tytuł: Odp: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: sq8aqx w Luty 28, 2011, 10:10:46 LOC
Dziękuje Marcinowi SQ9IWE za podesłanie wsadu.
Tytuł: Odp: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: SQ9IWE w Luty 28, 2011, 10:14:04 LOC
Zaden problem,szkoda tylko ze ta wersja jest ta nieoficjalna i do tego malo stabilna,ale chyba lepsze to niz nic  ;D
Tytuł: Odp: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: SP1WSW w Luty 28, 2011, 12:42:09 LOC
Dziękuje Marcinowi SQ9IWE za podesłanie wsadu.
Podesłał Ci ze swoim znakiem wkompliowanym ?   ;D
O wsad pytaj autora oprogramowania.
Tytuł: Odp: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: SQ9IWE w Luty 28, 2011, 14:20:58 LOC
Poslalem mu ta wersje "freepacka"
Tytuł: Odp: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: SP1WSW w Luty 28, 2011, 18:02:25 LOC
Poslalem mu ta wersje "freepacka"
trzeba jeszcze było podpowiedziec jak mieć legalną i najbardziej stabilną wersję  :)
Tytuł: Odp: Foa Pack potrzebny wsad do procesora
Wiadomość wysłana przez: SQ9IWE w Luty 28, 2011, 18:55:44 LOC
Cos mi sie zdaje ze Radek juz nie wysyla softow do FOA-PACKA od dluzszego czasu,wiec pozostaja tylko chyba takie alternatywy  :-\