OK,
miałem już nie drążyć tematu. Robert, żeby była zgoda, wcześniej musiała by być nie zgoda a takiej nie było. Ja nikogo ze znaku nie wymieniłem.
Dlaczego poruszam temat, jeżeli chcemy mieć tu nie zaśmiecona częstotliwość to powinniśmy zacząć od siebie.
Od dość dawna występują tu łączności foniczne, poza tym masa zakłóceń różnego rodzaju. Ja czasem słucham sobie "bzykania" jak to trafnie zostało
ujęte, na pewno można w tym czasie robić co innego ale ja akurat staram się znaleźć zależność dla spadku poprawnego dekodowania ramek w określonych godzinach. Ot takie hobby.
To nie jest problem dnia dzisiejszego, to problem który trwa od dłuższego już czasu. Dziś mnie naszło i napisałem. Chcemy porządku we własnym gnieździe, zacznijmy od siebie.
Znam dokument utworzony właśnie bardzo dawno, czytałem go już wcześniej. Zadam pytanie, czy Ty słuchasz w samochodzie "bzykania ramek" czy też masz wyciszone tak jak ja ??
To moja ostatnia wypowiedź w tym wątku, nigdy by mi do głowy nie przyszło wołać na 144.800, ale OK.
Wołajmy skoro można, właściwie czemu nie ??