Nie kombinuj ze skryptami.
Nie ponosi cię?
Zaczniesz decydować co robię u siebie w kompie?
Chcesz dyskusji na poziomie to nie wyskakuj z takimi testami. Czy z tekstami, że cały APRS od tego padnie.
Poprostu "NIE UŻYWAJCIE MOJEGO ZNAKU BEZ MOJEJ KONTROLI"
Mania prześladowcza czy jak?
Sam ten znak wklepałeś. Sam go wysłałeś.
Czy wszystkie strony na których pojawi się log z jakąś twoją łącznością zasypujesz takimi żalami?
Ciekawe kiedy przejdziesz do etapu słania pozwów.
Ogólnie zapamiętam żeby nigdy przypadkiem nie zrobić z tobą łączności. Bo musiałbym użyć twojego znaku.
Nie mam też na szczęście żadnego digi w opiece bo co jak ono wyśle twój znak?
A może jednak sam tego znaku używasz tylko nie ogarniasz?
I jeszcze raz powtórzę TAK jest taka możliwość (teraz) i pojawiła się jako efekt niepotrzebnej gównoburzy.
Zarzucanie mi ze wiedziałem a nie używałem w momencie gdy takiej funkcjonalności nie było to zwykłe kłamstwo.
Niepotrzebnej gównoburzy? Sam tak o sobie?
I ty chcesz poważnej dyskusji? (o tym, że siebie przeceniasz to już nawet nie wspomnę)
A sprawdziłeś tą funcjonalność czy od razy zrobiłeś gównoburzę? Próbowałeś coś dopisać?
Jestem zafascynowany postawą. Wszyscy są chamy i głupki bo nie robią czego chcesz zanim nie zażądasz.
Może zamiast robić to co tak lubisz warto zapytać, poprosić. To się sprawdza, o ile ktoś tak umie.
Na koniec uniżenie proszę o wybaczenie. Moje odpowiedzi zawierają twój znak. Nie mam na jego użycie zgody w żadnej formie. Zatem nie możesz liczyć na moje kolejne odpowiedzi gdyż od tej chwili musiałbym świętość złamać w sposób świadomy a tego uczynić nie mogę chcąc uniknąć .... gównoburzy.
Wszystko już zresztą zostało napisane. Jestem chamem, kłamcą, głupkiem i jest mi z tym dobrze.