Forum APRS Polska

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Autor Wątek: TAMA 2020  (Przeczytany 3962 razy)

SP3EOL

• PG APRS
  • *
TAMA 2020
« dnia: Styczeń 13, 2020, 15:46:57 LOC »

Mamy juz 20 rok 21 wieku, czas na ogloszenie terminu i miejsca kolejnego wydarzenia czyli:

Tama 2020
Czy 13ego to pechowa data? Z pewnością nie! Nie damy się przesądom i zabobonom i jak co roku udowodnimy, że można się fajnie bawić uprawiając nasze hobby.

Kolejny już raz gościnne tereny jazu nad Piławą Zbyszka SP3BTT wraz z gospodarzem zapraszają nas na TAMĘ! W tym roku jesteście mile widziani między 11…14 czerwca. Będziemy się bawić, gadać, uczyć, gotować i odpoczywać, jednym zdaniem połączymy przyjemne z pożytecznym na łonie przyrody wśród znajomych i przyjaciół.

Zapraszamy!

Kolejne informacje przeslemy tutaj, oraz na naszej stronie http://pgaprs.pl/?p=396
Nie czekam aż mnie poproszą, sam pytam czy i jak mogę pomóc.
czesio sp3eol@wp.pl

SP3EOL

• PG APRS
  • *
Odp: TAMA 2020
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 31, 2020, 01:31:41 LOC »

Nasze oficjalne spotkanie TAMA 2020 zostalo odwolane ze wzgledu na powstala sytuacje.

Obecnie warunki gromadzenia sie zostaly zmienione i mozna spotykac sie w wiekszych gronach.

Wspolnie ze Zbyszkiem przyjedziemy na miejsce naszych spotkan gdzie bedziemy gotowi przyjac wytrwalych lub zblakanych wedrowcow.

Bedzie to spotkanie w innej, mniej zorganizowanej formie.
Kto bedzie mial chec i czas moze przyjechac, spotkamy sie, porozmawiamy, posnujemy plany na przyszlosc, powspominamy przeszlosc.

Chetni beda mogli poplynac kajakiem na poszukiwanie przygody zycia, spotkania z przyroda, bobrami i czysta woda.

Jak zwykle chcac przedluzyc swoj pobyt trzeba wziac z soba namiot, cos do jedzenia - mozna zaopatrzyc sie w jedzenie w sklepach w Bornym Sulinowie lub po drodze.
Mozna tez sprawdzic mozliwosc rezerwacji noclegow jak to robili Koledzy w poprzednich latach w osrodkach, hotelach lub pensjonatach w Bornym Sulinowie.

Pozdrawiam
czesio SP3EOL

Nie czekam aż mnie poproszą, sam pytam czy i jak mogę pomóc.
czesio sp3eol@wp.pl